Vredesbeweging Pais War Resisters’ International Nederland
War Resisters’ International Nederland

Over onze media

Ons kwartaalblad VredesMagazine telt gewoonlijk 36 pagina’s per nummer. In degelijke doch niet te lange artikelen wordt u geïnformeerd over en betrokken bij het werk voor een wereld zonder oorlog, economische uitbuiting en onderdrukking. Alle nummers kunnen ook als pdf gedownload worden.

Een jaarabonnement op VredesMagazine kost € 12,-
U kunt u abonneren via het reactieformulier.
Een gratis proefabonnement (2 nr’s) bestelt u ook via het reactieformulier!

VredesMagazine is een gezamenlijke uitgave van Vredesbeweging Pais, het Haags Vredes Platform, het Humanistisch Vredesberaad, ‘Stop de Wapenwedloop’, VD AMOK en de Wilpf. Voor leden van Pais en het HVP alsmede voor donateurs van Stop de Wapenwedloop en VD AMOK is het abonnement gratis.

Voor actuele informatie is er VredesNieuws. U kunt het ook als nieuwsbrief per e-mail toegezonden krijgen. Als u zich hiervoor aanmeldt ontvangt u, telkens als er ca. 7 nieuwe berichten zijn, deze in de vorm van een e-mail. Nu is dat ongeveer eens per 4 weken. Als er bijzonder belangrijk nieuws is verschijnt er direct een nieuwsbrief.

Ons blad ‘t Kan Anders verschijnt niet meer. De van 1999 t/m 2011 verschenen nummers blijven wel te lezen op deze site. De taak ervan – het brengen van actualiteiten – is overgenomen door VredesNieuws. Een andere opvolger van ‘t Kan Anders is het digitale magazine Vredeskoerier, uitgegeven door HVP en HVB.